DOCK

Elkaar voor het eerst weer zien

vrijdag, maart 5, 2021 Tags: ,

Schiedam – 17 februari 2021- Jeanette van Mil, DOCK stagiaire Sema en deelneemster Joke van Inloophuis De Boei zitten samen in Wijkhuis Dreesplein. Al maanden hebben ze elkaar niet gezien. Elkaar digitaal ontmoeten vonden de deelnemers tot nu toe een te grote stap. Tot deze dag.

Jeanette en Sema zijn samen aan de slag gegaan om de deelnemers stapje voor stapje toe te leiden naar een digitale ontmoeting. Met ondersteuning van Brenda Flapper van DOCK Schiedam en stagiaires Ryan en Gokce hebben zij een gezocht naar een zo laagdrempelig mogelijke manier om elkaar digitaal te ontmoeten, zolang het fysiek niet mogelijk is.

We zien je niet! Oh, waar zit de camera, ik ben ‘m kwijt.
Ach wat leuk om jullie weer te zien!

Dat waren de ontroerende reacties van de dames toen ze elkaar weer even via teams ‘in de ogen konden kijken’. Jeanette is blij verrast, het ging eigenlijk supergoed! Volgende week gaan we het weer doen! Voorlopig gaan de ontmoetingen dus weer door, stapje voor stapje, maar nu even digitaal.