DOCK

Fantastische vervoersdiensten in Haarlem

woensdag, april 21, 2021

Plezierig en betrouwbaar vervoer voor iedereen en speciaal voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Dankzij geweldige vrijwillige chauffeurs kun je naar een van onze wijkcentra, dagbesteding, kapper, supermarkt, fysiotherapeut of huisarts. Ook hulphond, boodschappen of een rollator kunnen mee.
Samen met Haarlem Effect maakt DOCK Haarlem dit mogelijk.

Op de radio
De projectleiders van de Zoefzoef, Antsje Zeldenrust, DOCK Haarlem en Astrid Valkenburg van Haarlem Effect vertelden er onlangs enthousiast over in de talkshow ‘Nieuw in Noord’ op Haarlem 105. Beluister hier wat Antsje vertelde.

Wat is uw ervaring?
Rijdt u wel eens mee met de Zoefzoef of met de VVH? We horen graag uw ervaring! In de flyer hieronder vindt u de contactgegevens.
Of kijk op zoefzoefhaarlem.nl