DOCK

Stadspas Actie in de meivakantie: gratis VR-Experience aan huis

donderdag, april 29, 2021

VR GameHouse organiseert in samenwerking met de Gemeente Amsterdam tijdens de meivakantie een VR-Experience aan huis voor kinderen (en hun ouders/begeleiders) die het minder breed hebben. Van zaterdag 24 april tot zondag 9 mei 2021 kunnen zij een middag lang gratis gebruik maken van de VR-bril en leuke games spelen. Dit zijn actie-, avontuur-, muziek-, puzzelgames, VR-bioscoop ervaringen en nog veel meer!

Deze actie is alleen mogelijk voor kinderen tussen 7 en 14 jaar die in het bezit zijn van een geldige stadspas. Op de website van VRGH kun je hierover meer informatie vinden. Hier vind je ook een overzicht van alle leuke VR-games.

Korting via DOCK voor gratis VR-Experience aan huis

Maak voor korting gebruik van de kortingscode DOCKAMSTERDAM en betaal €0,- voor een hele leuke spelmiddag tijdens de meivakantie. Bestellen kan via https://vrgh.nl/stadspas of telefonisch 020-22 00 168 (op=op!).

VR Stadspas Actie