DOCK

DIT DOET DOCK – Sociaal makelaar in beeld

donderdag, juni 3, 2021

Saida Marouf, sociaal makelaar jeugd bij DOCK in Vleuten de Meern, kreeg enthousiaste reacties van ouders op de Urban Mix die zij in samenwerking met andere wijkpartners organiseerde voor de jeugd.

“…In de meivakantie op donderdag 6 mei 2021 met mijn zoontje (8 jaar) en 2 buurtkindjes (8 en 5 jaar) naar Urban-Mix geweest bij de Weide Wereld. Ondanks het slechte weer hebben de verschillende organisatoren van Urban-Mix er toch écht voor gezorgd dat het één groot feest was voor alle kinderen. Er was voor elk kind wel een leuke activiteit, sportief, creatief en zelfs muzikaal. De opkomst was verrassend groot ondanks het slechte weer! Het was goed, leuk en gevarieerd georganiseerd en tevens ook passend gezien de corona maatregelen. Hopelijk komen er in de toekomst meer van dit soort leuke activiteiten in de wijk. Alle medewerkers en stagiaires ontzettend bedankt, het was ECHT een geslaagde middag!!! Hopelijk tot gauw bij een nieuwe activiteit in de wijk…”

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het werk van DOCK in Vleuten de Meern mailt u dan naar: vleutendemeern@dock.nl