DOCK

Sociaal Raadslieden staan klaar voor de ‘week van de inkomenscheck Haarlem’ van 5 tot en met 9 juli

woensdag, juni 30, 2021

Hoe weet je of je recht hebt op toeslagen? Op welke voorzieningen kun je een beroep doen in Haarlem als je een laag inkomen hebt? Help, ik heb een aanmaning ontvangen, maar ik begrijp ‘m niet helemaal. Hoe vraag ik huurtoeslag aan? Wie kan mij hierbij helpen?

De week van de inkomenscheck
De Sociaal Raadslieden van DOCK, de werkers van het Sociaal Wijkteam Haarlem en de vrijwilligers van de Formulierenbrigade organiseren in de week van 5 tot en met 9 juli de ‘week van de Inkomenscheck.’
Zij stropen dan hun mouwen op en berekenen samen met jou de hoogte van je inkomen en zoeken uit waar jij recht op hebt, zoals bijvoorbeeld zorgtoeslag. En zij ondersteunen jou bij je aanvraag. Jij weet (weer) waar je aan toe bent.
Heb je meer hulp nodig bij het op orde houden van je papieren en je administratie? Dan kun je meteen een afspraak maken voor extra (gratis) ondersteuning.

Bel 088 855 5178
Maak in week van 5 juli een afspraak voor jouw ‘inkomenscheck’. Bel tussen 10:00 – 12:00 uur.

Zelf al aan de slag?
Kijk op berekenuwrecht.nl