DOCK

Beleef de zomer samen in Schiedam

zaterdag, juli 17, 2021 Tags: , , , , , , ,

Het is zomervakantie! Samen met actieve bewoners, vrijwilligers en partners doen we ons best om er ook in de zomer te zijn voor Schiedammers. Er even ertussenuit kan ook in eigen stad. Hieronder een overzicht aan sportieve, creatieve en ontspannende activiteiten waarbij we vanuit DOCK Schiedam betrokken zijn.

Deze activiteiten en nog meer informatie over wat er te doen in Schiedam is te vinden in de agenda van Schiedam op Wijkconnect.

Speeleiland
Het speeleiland is de hele zomer open! En op dinsdag, woensdag en donderdag organiseren de kinderwerkers van DOCK een spetterend zomerprogramma met leuke spelletjes, creatieve en sportieve activiteiten.
Entree € 0,70 per keer of een seizoenkaart voor € 7,50.
Open, ook op zondag van 12:00 -17:00 uur.
Schaepmansingel 51 – contact: Patrice Hocks – phocks@dock.nl – 010-7650350. Kijk ook ‘ns op de facebookpagina Het Speeleilandschiedam en op de posters en flyers bij Wijkhuis Dreesplein.

Wijkhuis Dreesplein
De evenementengroep Nieuwland organiseert gezellige zomeractiviteiten voor jong en oud, zoals een Zomer High Tea en een zomerbingo voor kids van 4 – 10 jaar

Theater Fantast speelt twee fantastische poppenkast voorstellingen voor de kinderen in de grote zaal van Wijkhuis Dreesplein: ‘De spetterende playbackshow’ en ‘Piraat gestrand’. The Magic show treedt op met magische goocheltrucs. De zaal gaat open om 13.45 en de toegang is gratis
Dr. Willem Dreesplein 2 – contact: Christine Pauw – 010-4738671

Samen met Stichting de Voedselbank en Humanitas organiseert DOCK een gezellig gezinsuitje naar Drievliet. Deze dag is op uitnodiging en mogelijk gemaakt door een schenking van het Fonds Vlaardingen Schiedam.

Zomerfestijn Groenoord
Gezellige zaterdagmiddagen met muziek, knutselen, ijsjes en waterpret
Johan Strausplein – contact: Jeffrey Riedewald – 06 81031247

FC De Zomer
Ontmoet elkaar op de pleintjes in de wijken Nieuwland, Oost en Groenoord. Elke week op maandag, dinsdag en donderdag zijn de jongerenwerkers van DOCK, samen met Lekker Bezig Schiedam aanwezig voor een partijtje voetbal, slagbal en/ of hockey.
Kijk wanneer we waar zijn via Wijkconnect bij FC De Zomer op het Wibautplein, Stoompje Court en Jozef Orelioplein.
Contact: Daniël Spencer – dspencer@dock.nl – 06-59946563 – of via instagram @dock_daan of @dock_schiedam

Vakantieterras Van ’t Hoffplein
Op woensdagmiddag gezellig aansluiten bij een vakantieterras in Schiedam Oost met circus, film en creativiteit. Strippenkaart € 0,50
Wijkhuis Oost – contact: Serap Onal – sonal@dock.nl010 – 245 1818

Hieronder een totaaloverzicht

Zomerprogramma DOCK Schiedam 2021