DOCK

Girlzz presenteert meidenevent #OWN IT

maandag, juli 26, 2021

Om meiden eens goed in het zonnetje te zetten, extra empowerment mee te geven en elkaar te ontmoeten, presenteren de Meidenwerkers van Girlzz (DOCK Zaanstad/SWT Zaanstad) het girls only evenement #OWN IT. Dit event is voor meiden uit Zaanstad van 12 t/m 23 jaar en vindt plaats op vrijdag 27 augustus tussen 15.00 uur en 20.00 uur bij de Zaanse Natuurspeeltuin, wat onderdeel is van het Zaans Natuur en Milieu Centrum. #OWN IT wordt georganiseerd in samenwerking met FluXus, Straathoekwerk en het Jeugdteam. Er zijn verschillende workshops en er is divers entertainment zoals een catwalk training door topmodel en TED Talk spreker Jessica Gyasi van Model Up, beauty en verzorging, muziek, sport en dans, design, fotografie en nog veel meer. De entree is gratis en aanmelden is niet verplicht. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt via de Instagrampagina van Team Jongerenwerk: www.instagram.com/swt_jongerenwerk.

Meidenwerkers van Girlzz Leonie Goncalves en Hafsa Boukazim

Girlzz
Onderdeel van Team Jongerenwerk binnen de Sociale Wijkteams Poelenburg, Peldersveld en Hoornseveld, Rosmolenwijk en Zaandam Zuid zijn de Meidenwerkers van Girlzz. Girlzz biedt het hele jaar door een exclusief programma voor meiden. Hierdoor hebben meiden een veilige haven waar ze zich kunnen ontwikkelen, leuke activiteiten meemaken en met elkaar in gesprek gaan over allerlei meidenzaken zoals gezinsrelaties, vriendschappen, liefde, seksualiteit en schoolkeuzes. Girlzz medewerker Hafsa Boukazim: “Meiden verdienen de juiste omstandigheden om zich te kunnen ontwikkelen tot sterke vrouwen. Om ze nog meer positieve aandacht en empowerment te geven, hebben we #OWN IT bedacht. Met een uitgebreid aanbod en een leuke host en toffe DJ als gangmakers, belooft het een inspirerende, leerzame, maar vooral een hele gezellige dag te worden. Hierbij kunnen ze andere meiden ontmoeten en zijn wij als Meidenwerkers ook beschikbaar. De meiden zijn na het event welkom om zich tevens bij onze wekelijkse activiteiten aan te sluiten.”

Aankondigingsvideo #OWN IT

Contact
Wil je meer informatie over #OWN IT, de wekelijks activiteiten of heb je een andere vraag over Girlzz? Neem contact op met Meidenwerker Hafsa Boukazim via telefoonnummer 06 28 36 96 47,
e-mailadres h.boukazim@swt.zaanstad.nl of Instagrampagina www.instagram.com/swtz_hafsa.

#OWN IT
Datum: Vrijdag 27 augustus
Tijd: 15.00 uur – 20.00 uur
Locatie: Zaanse Natuurspeeltuin (Zaans Natuur & Milieu Centrum), Twiskeweg
Entree: Gratis (exclusief consumpties)
Meer informatie: www.instagram.com/swt_jongerenwerk