DOCK

Zomer DOEBOEK Leidsche Rijn

dinsdag, juli 6, 2021

Ga jij ( samen met je ouders) deze zomer met ons mee op reis in
Leidsche Rijn? Lekker spelen, sporten, eet een ijsje, kom muziek maken, win met schaken of laat je voorlezen.. Met dit boekje kan je van alles ontdekken en beleven!


Misschien gaan jullie op vakantie. Maar veel kinderen zijn ook een groot deel van de zomer thuis. Gelukkig is er heel veel in de buurt te doen! Samen met andere kinderen uit de buurt, met broers en zussen, neven en nichtjes of met elkaar als gezin.
In dit zomerprogrammaboekje vinden jullie een overzicht van activiteiten om te doen. Voor kinderen van alle leeftijden; van peuters tot en met groep 8-leerlingen. Er is van alles wat: iets maken, doen of ontdekken. Buiten of binnen sporten, spelen in de speeltuin, spelletjes doen op straat of binnen of een workshop waarbij je iets kan leren. Veel activiteiten zijn dichtbij huis en bijna alles is gratis of korting met Upas.

Download hier het Zomer DOEBOEK van Leidsche Rijn!