DOCK

Het is weer tijd voor René’s Taalwandeling!

woensdag, augustus 18, 2021

Wil jij op een sportieve manier de Nederlandse taal leren? Meld je dan aan voor René’s Taalwandeling!

René’s Taalwandeling staat in het teken van samen leren, samen buiten zijn en samen ontwikkelen. In een groepje ga je op pad en maak je mooie wandelingen door Rotterdam. Terwijl je wandelt ga je in gesprek met elkaar om jouw Nederlands te verbeteren. Daarnaast vertelt René ook leuke weetjes over de plekken waar je zult wandelen. Deze activiteit is dus leerzaam en sportief tegelijk!

Je kunt je gratis aanmelden voor één van de volgende data: dinsdag 5 oktober 2021 om 14:00 uur of donderdag 7 oktober 2021 om 14:00 uur. Aanmelden kan door René een sms of app te sturen of door hem te bellen op het onderstaande nummer.

Op dinsdag 5 oktober 2021 word je verwacht bij het Wijkhuis de Molshoop in Ommoord (Sigrid Undsetweg 300, 3069 BV Rotterdam). Op donderdag 7 oktober 2021 word je verwacht bij het Wijkhuis Alexanderhof in Prinsenland (Bramanteplein 2, 3066 BH Rotterdam).

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met René Hoeflaak (06- 24 95 23 09).