DOCK

Kom jij ook naar onze ZorgTalent Informatiemarkt?

woensdag, augustus 18, 2021

Ben jij op zoek naar een leuke stagplek of baan binnen de zorgsector? En zou je graag op een laagdrempelige manier kennis willen maken met diverse werkgevers binnen de zorg? Meld je dan nu aan voor onze ZorgTalent informatiemarkt die zal plaatsvinden op woensdag 8 september 2021.

Tijdens onze Informatiemarkt zul je kennismaken met verschillende werkgevers die actief zijn binnen de zorgsector. Zij zullen jou meer vertellen over de werkzaamheden die ze uitvoeren en over de ontwikkelingen binnen de zorgsector. Maak gebruik van dit moment door jouw netwerk uit te breiden en wie weet heb jij binnenkort een leuke baan of stage binnen de zorg!

De ZorgTalent Informatiemarkt zal gehouden worden in het Alexanderhof (Bramanteplein 2, Rotterdam). Je bent van harte welkom op woensdag 8 september van 14:30 tot en met 17:00 uur.