DOCK

Onze koffie en theeochtend gaat weer van start!

donderdag, augustus 12, 2021

Wij willen jullie graag (opnieuw) welkom heten bij onze koffie en theeochtend op woensdag 18 augustus. Onder het genot van een gratis kopje thee of koffie en een gebakje zullen we een gezellig praatje met elkaar maken. Deze ochtend zal ook in het teken van kennismaking staan, omdat het team van Prins Alexander nieuwe collega’s erbij heeft gekregen.

De koffie en theeochtend zal gehouden worden van 10:00 uur tot 11:30 uur in het Prinsenhof aan de Bramanteplein 2. Jullie zullen bij de ingang van de Prinsenhof vrolijk verwelkomd worden door één van ons.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Latrice Venetiaan (06 59 92 02 04) of met Marlies Dunning (06 59 92 97 46).

We zien jullie graag volgende week woensdag!