DOCK

Coalitie Haarlem Ontmoet brengt wensen in vervulling tijdens Belevingsdagen

donderdag, september 9, 2021

De landelijke Week Tegen Eenzaamheid 2021 is van 30 september tot en met 7 oktober. Coalitie Haarlem Ontmoet heeft de handen ineen geslagen en organiseert in die week de ‘Haarlemse Belevingsdagen’.
De organisatie is op zoek naar wensen om tijdens deze Belevingsdagen te vervullen. Is de wens een uitje? Dan kan dat binnen een straal van maximaal 50 kilometer van Haarlem.

Wil je bijvoorbeeld graag nog een keer bij je eigen geboortehuis kijken, de zee zien in Zandvoort of net als vroeger een ijsje eten in Bergen? Zet dan jouw wens op een wenskaart.

Wenskaarten
De wenskaarten liggen klaar in alle wijkcentra in Haarlem. Schrijf je wens en je gegevens vóór 22 september op de kaart en doe die in de Belevingsdagbox. In ieder wijkcentrum staat zo’n box.

Wie weet laat Coalitie Haarlem Ontmoet jouw wens uitkomen. Je zit dan in de eerste week van oktober in de DOCK- of SIG-bus op weg naar je favoriete locatie.

Coalitie Haarlem Ontmoet neemt in de week van 23 september contact op als je wens in vervulling mag gaan.

Hartenwens
Heb je een ander soort wens, hulp nodig bij een klus of wil je iets voor een ander doen? Vul dan ook het wenskaartje in. BUUV en Stichting Nabestaandenzorg gaan hiermee aan de slag.

Contact
Bel of mail voor informatie over de Belevingsdagen of de Hartenwens met Irma Hoorn, sociaal werker van DOCK Haarlem: 06-38826361 en ihoorn@dock.nl

De wijkcentra vind je op dock.nl en haarlemeffect.nl
Klik hier om naar de website van Coalitie Haarlem Ontmoet te gaan.