DOCK

Huis van de Wijk De Zevensprong onder luid gejuich heropend

dinsdag, september 28, 2021

Onder luid aftellen en knallen van confettikanonnen heropende wethouder Sven de Langen, samen met de kinderraad op zaterdag 25 september het Huis van de Wijk de Zevensprong in Hoogvliet.

Huis van de Wijk De Zevensprong in de Mosoelstraat 20 was na vele jaren intensief gebruik toe aan een opknapbeurt. Dankzij de ondersteuning van de Gemeente Rotterdam, het Oranjefonds, het Deltafonds en het VSB-fonds en eigen vermogen ziet het gebouw in Hoogvliet er na een grondige verbouwing als nieuw uit.

Het werd een geweldige open dag zaterdag 25 september. Bewoners werden getrakteerd op een prachtige schilderijententoonstelling. En er was veel te zien en te doen. Met attracties als line-dance, circusacts, schminken, tekenen & schilderen en stoepkrijten. En natuurlijk was er ook veel lekkers.

Een huis voor alle bewoners
De vernieuwde Zevensprong is bruisend hart van de wijk; een plek voor iedereen: om buurtbewoners te ontmoeten, een kop koffie te drinken, mee te doen met activiteiten of zelf buurtactiviteiten te organiseren. Ook is er de mogelijkheid om je hulpvraag met sociaal werkers te bespreken. Er is ondersteuning bij het invullen van formulieren. Kortom, een plek waar kinderen en volwassenen, vrijwilligers en sociaal werkers zich thuis voelen.

Huis van de Wijk De Zevensprong
Wil je komen kijken hoe het gebouw is geworden of gewoon een lekker kopje koffie drinken? Kom kan gerust langs. Je bent van harte welkom.  

Mosoelstraat 20
3193 EL Rotterdam
Tel: 088 – 855 5019