DOCK

Mini-Leidsche Rijn Festival

woensdag, september 8, 2021

Mini-Leidsche Rijn Festival maximaal succes

Onder een strakblauwe hemel vond zondag 5 september 2021 voor de 23e keer het Leidsche Rijn Festival plaats. Het festival werd door Cultuur19 georganiseerd in samenwerking met Podium Hoge Woerd en sloot aan bij het Oogstfeest van Steede Hoge Woerd (Utrecht Natuurlijk).

In verband met corona moesten de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen worden zoals het monitoren van de publieksstroom en het programmeren van vooral veel buitenactiviteiten. De doorstroomlocatie Steede Hoge Woerd bood echter genoeg plek aan bezoekers om zonder grote drukte te genieten van alle voorstellingen en workshops.

Ook de Sociaal Makelaars van DOCK Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern waren aanwezig met de mega bellenblaas. We kijken terug op een heerlijke dag met een leuke activiteit.