DOCK

Eerste participatiekrant Haarlem

woensdag, november 17, 2021

Voor iedereen de juiste werkplek. En voor elke werkplek de juiste medewerker! Dit is de missie van Pasmatch, het bedrijf dat werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Haarlem bemiddelt. Pasmatch bereidt hen goed voor op een nieuwe baan en zoekt samen met de werkzoekende een passende betaalde baan.

Het doen van vrijwilligerswerk helpt. Niet alleen als je op zoek bent naar betaalde arbeid. Je talenten ontwikkelen, je inzetten voor anderen, erbij horen, mensen ontmoeten: vrijwilligerswerk is waardevol. En dan zit je goed bij DOCK! Want alleen al bij DOCK Haarlem zijn zo’n 300 vrijwilligers actief.

Pasmatch vroeg DOCK Haarlem om een bijdrage voor de eerste Participatiekrant.
We plaatsten een advertentie en deden een oproep voor vrijwilligers voor de Werkplaats Inkomen op Orde. Even bladeren en je ziet onze advertentie op pagina 6.

De papieren krant wordt ook bezorgd bij alle inwoners van Haarlem, Zandvoort, Heemstede en Bloemendaal die een uitkering in kader van de Participatiewet ontvangen. Eigenlijk iedereen die normaal gesproken een uitnodiging ontvangt voor het bezoeken van de Participatiemarkt. Want die kon helaas ook dit jaar vanwege corona niet doorgaan.