DOCK

Rising Mothers

woensdag, november 10, 2021 Tags: , ,

Ben jij een (jonge) moeder die graag zou willen netwerken met andere (jonge) moeders? En zou je graag onderdeel willen uitmaken van een groep waarin motivatie, positiviteit en doelstellingen behalen de uitgangspunten zijn? Meld je dan aan voor Rising Mothers!

Rising Mothers is een project dat in het leven geroepen is door Taynara, een vrijwilligster. Als jonge moeder wilt zij graag andere jonge moeders helpen om het beste uit hun leven te halen en om hun doelen na te streven. Er zijn in totaal 6 bijeenkomsten verspreid over een periode van 6 maanden.

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 9 december 2021 van 10:00 tot 12:00 uur. De locatie is in de Prinsenhof (Bramanteplein 2). Je hoeft deze dag niks mee te nemen.

Ben jij enthousiast geworden en zou jij graag deel willen nemen aan Rising Mothers? Meld je dan aan via rising.mothers@gmail.com of je kunt bellen naar Latrice op 06-599 20 204.