DOCK

Coronazelftests en mondmaskers

woensdag, februari 16, 2022

Er zijn gratis coronazelftests en mondmaskers beschikbaar voor Utrechters die dit zelf niet kunnen betalen. Op vertoon van jouw U-pas kun je tests en mondkapjes ophalen bij verschillende wijkbureaus. Ook in onze buurtcentra ben je welkom om deze op te halen.

Per persoon zijn er drie zelftesten en mondmaskers beschikbaar. Klik op de knop van jouw wijk voor adressen van buurtcentra. Voor adressen van wijkbureaus van de gemeente Utrecht klik je op deze link. Bewoners die aangesloten zijn bij de voedselbank krijgen automatisch de zelftesten en mondmaskers in hun voedselpakketten. 

Contact 
Voor vragen en opmerkingen kunt je terecht bij sociaal beheerders van de buurtcentra of bij de wijkbureaus. Onder het kopje Utrecht in het menu bovenaan deze pagina, klik je op jouw wijk. Daar vind je adressen van buurtcentra en contactgegevens.