DOCK

DOCK blijft actief in Rotterdam

woensdag, februari 23, 2022

Dinsdag 22 februari 2022 heeft de gemeente Rotterdam de definitieve gunning van de welzijnsopdracht “heel de stad” in Rotterdam bekend gemaakt. We zijn blij dat DOCK het hoofdaannemerschap in drie gebieden kan voortzetten: Kralingen-Crooswijk, Hoogvliet en Pernis. In eveneens twee gebieden zijn we de komende jaren actief als onderaannemer: in Prins Alexander en Hillegersberg-Schiebroek. En daarnaast hebben SOL en DOCK de intentie uitgesproken de samenwerking in Rotterdam Noord voort te zetten. Tevens hadden we graag een innovatieve start gemaakt met onze partners van wijkcoöperatie van bewonersinitiatieven in Delfshaven, maar Wmo Radar is daar de welzijnsaanbieder gebleven. Helaas hebben we de opdracht in Charlois niet gegund gekregen.

Dat laatste is voor DOCK een teleurstellende uitkomst die we liever anders hadden gezien. Maar natuurlijk zijn we trots op de prestaties die wij afgelopen jaren samen met actieve bewoners, vrijwilligers en partners hebben geleverd en de mooie resultaten die we met elkaar hebben geboekt. Tot en met 1 juni 2022 blijven wij ons uiteraard inzetten voor de bewoners van Charlois. Daarna dragen wij het stokje over aan Wmo Radar. We feliciteren Wmo Radar met de nieuwe opdracht die zij in Charlois aangaan en wensen hen veel succes om het beste voor de bewoners voor elkaar te krijgen. Ook bedanken we de bewoners en partners voor de jarenlange goede en succesvolle samenwerking.

De nieuwe opdracht heeft een looptijd van zes jaar met de optie van twee keer, twee jaar verlenging. Vanaf vandaag start DOCK samen met de andere partijen en de gemeente met de voorbereiding. In een overgangsperiode tot 1 juni en daarna wordt de opdracht verder vorm gegeven. We gaan dit proces met vertrouwen tegemoet.