DOCK

Boekje `Een ode aan de vrijwilligers bij DOCK Haarlem’

dinsdag, maart 22, 2022

In november 2021 is de Vrijwilligersraad in het leven geroepen om de vrijwilligers binnen DOCK Haarlem te vertegenwoordigen. DOCK Haarlem en Zandvoort Manager Anita van Luit kreeg het idee om nog iets voor de vrijwilligers te doen en ze nog eens extra in het zonnetje te zetten door het maken van een boekje over de DOCK Haarlem vrijwilligers en de Vrijwilligersraad. Coördinator vrijwilligerswerk van DOCK Haarlem Mustafa Öcal is hier mee aan de slag gegaan en heeft journalist Tuncay Cinibulak (redacteur en uitgever van glossy maandblad Tulpia) gevraagd om de vrijwilligers en raadsleden te interviewen en hier een boekje van te maken.

De Vrijwilligersraad van DOCK Haarlem

Teamwork
Dit boekje, `Een ode aan de vrijwilligers bij DOCK Haarlem’, is nu klaar en ligt op alle locaties van DOCK Haarlem. Daarbij is het hieronder te downloaden. Het boekje bevat 15 interviews met warme en betrokken verhalen van DOCK Haarlem vrijwilligers, leden van de Vrijwilligersraad, stagiairs en Anita en Mustafa zelf. Mustafa zegt hierover: “Het tot stand komen van dit sympathieke boekje is te danken aan echt teamwork. De vrijwilligers waren de inspiratie, Anita kwam met het idee, Tuncay bracht zijn enorme ervaring in journalistiek, Hadassa vulde aan met haar frisse PR inzicht en goede oog voor tekst en opmaak en Melle heeft het prachtig vormgegeven. Ik heb enorm genoten van het enthousiasme en de kwaliteit van de inzet om dit tot stand te laten komen, zeer zeker die van de vrijwilligers die hun mooie verhalen gedeeld hebben en erg tevreden zijn met het resultaat.”