DOCK

De doorgeschoven doorgedraaide TOOST van 2022

donderdag, maart 10, 2022

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijvingBen jij ook toe aan een avond waarin we weer samen kunnen zijn? elkaar kunnen inspireren met mooie initiatieven en bovenal… kunnen vieren dat het hoog nodig tijd is voor een feestje, waarin we elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, verrassende optredens van jongeren en meer! Dan is hier de doorgeschoven doorgedraaide TOOST van 2022.

Vanwege de corona situatie waarin we helaas nu zitten heeft de TOOST groep besloten om de TOOST later in het jaar te laten plaatsvinden. Namelijk op donderdag 19 mei 2022. De tijd blijft hetzelfde namelijk van 17.00-20.00.

De TOOST 2022 wordt nu nog inspirerender, leuker, gezelliger en verrassender

De TOOST wordt alsnog in een hybride vorm georganiseerd. Dit betekent dat je de TOOST zowel fysiek als online kunt beleven. Dus mocht je er niet bij kunnen zijn, maar wil je ook niks missen…geen zorgen!

Check de Instagram ‘TOOST2022’ voor meer updates over TOOST!

NieuwjaarsTOOST LRVDM 2022: samen initiatieven vieren!