DOCK

Inkomen op Orde voor Haarlem en Zandvoort

maandag, april 11, 2022

Zowel in Haarlem als Zandvoort kunnen inwoners terecht bij de werkplaats Inkomen op Orde van DOCK. Hier helpen sociaal raadslieden, maatschappelijk werkers en vrijwilligers deelnemers met het ordenen van hun post, het overzicht creëren in hun inkomsten en uitgaven, het oplossen van hun (beginnende) financiële problemen en het aanvragen van regelingen en toeslagen. In Haarlem vindt Inkomen op Orde plaats op maandag van 9.30 tot 12.00 uur in De Sprong (Prinses Beatrixplein 2), op donderdag van 9.15 uur tot 12.30 uur in Wijkcentrum de Horizon (Ambonstraat 2), op vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur in Wijkcentrum Alleman (Jan Sluijterslaan 11) en op vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur in Centrum voor ontmoeting Da Vinci (Leonardo da Vinciplein 73). In Zandvoort kun je hiervoor iedere woensdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij Pluspunt (Flemingstraat 55). Voor Haarlem kun je je aanmelden via telefoonnummer 088 855 51 78 of e-mailadres inkomenopordehaarlem@dock.nl en voor Zandvoort kan dat via hetzelfde telefoonnummer of e-mailadres inkomenoporde@pluspuntzandvoort.nl. Voor meer informatie over DOCK Haarlem en Zandvoort kijk op www.dock.nl/haarlem of volg www.facebook.com/dock.haarlem.

Geweldige vrijwilligers

“Wanneer je precies weet hoeveel geld er per maand binnenkomt en uitgaat, geeft dat overzicht. En rust in je hoofd. Maar wat als je dat overzicht kwijt bent? Waar begin je? En hoe zorg je dat alles weer op orde komt? Het antwoord: geweldige vrijwilligers”, aldus sociaal raadsvrouw van DOCK Hande Dilsiz. Inwoners uit Haarlem en Zandvoort die zich aansluiten bij Inkomen op Orde worden niet alleen gratis geholpen door de medewerkers van DOCK, maar ook door bevlogen vrijwilligers. Hande vult aan: “Mensen kunnen net zo lang gebruik maken van de werkplaats Inkomen op Orde totdat ze overzicht hebben en hun geldzaken op orde zijn.” Inwoner Rita nam ook deel aan Inkomen op Orde en geeft aan dat zij steeds meer het overzicht van haar financiën terug kreeg: “Ik zou zeggen: kom hier naar toe want ons heeft het heel goed geholpen.” Bekijk voor meer uitleg over Inkomen op Orde nieuwe onderstaande video met Hande en Rita.

Video Inkomen op Orde

Aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor Inkomen op Orde? Neem voor Haarlem contact op via telefoonnummer 088 855 51 78 of e-mailadres inkomenopordehaarlem@dock.nl en voor Zandvoort kan dat via hetzelfde telefoonnummer of e-mailadres inkomenoporde@pluspuntzandvoort.nl.Via deze contactgegevens kun je je ook aanmelden als vrijwilliger voor Inkomen op Orde.

Inkomen op Orde
Haarlem:

  • Maandag 9.30 tot 12.00 uur De Sprong (Prinses Beatrixplein 2)
  • Donderdag 9.15 tot 12.30 uur Wijkcentrum de Horizon (Ambonstraat 2),
  • Vrijdag 9.30 tot 12.00 uur Wijkcentrum Alleman (Jan Sluijterslaan 11)
  • Vrijdag 13.00 tot 15.00 uur Centrum voor ontmoeting Da Vinci (Leonardo da Vinciplein 73)

Zandvoort:

  • Woensdag 9.00 tot 12.00 Pluspunt (Flemingstraat 55)