DOCK

Nieuw: DOCK Direct voor ondersteuning bij geldzaken

maandag, mei 2, 2022

Vandaag lanceren wij onze nieuwe dienst DOCK Direct. DOCK Direct is de centrale plek waar Rotterdammers met vragen over geldzaken, administratie en inkomen terecht kunnen.

DOCK Direct draagt bij aan het maatschappelijke resultaat om tot een schuldenvrije generaties Rotterdammers te komen, door de toegang tot en ondersteuning bij vragen over geldzaken te versimpelen en te vergroten. De kracht van DOCK Direct zit ‘m in de ‘multichannel frontoffice’: via telefoon, e-mail, social media, WhatsApp én beeldbellen kunnen Rotterdammers makkelijk in contact komen met deskundigen.

Maak jij je zorgen over je geldzaken of administratie? Misschien ben je het overzicht kwijt of zit je met schulden. DOCK Direct helpt je van je kopzorgen af. Een deskundige gaat samen met jou op zoek naar een oplossing of zoekt naar hulp die bij je past. Bel, mail, chat of WhatsApp naar DOCK Direct en je staat er straks niet meer alleen voor.

www.dock.nl/dock-direct