DOCK

VanHier Haarlem en Gemeente Haarlem ondertekenen contract Gewoon in de Wijk

vrijdag, juni 17, 2022

Vandaag kwamen de Gemeente Haarlem en VanHier Haarlem samen in Het Broederhuis om de nieuwe samenwerking te ondertekenen en te vieren. VanHier Haarlem is het samenwerkingsverband van DOCK Haarlem, Haarlem Effect, Zorgbalans, Leger des Heils, Stichting Ontmoeting en perMens dat de opdracht Gewoon in de Wijk gaat uitvoeren.

Het doel van deze opdracht is om alle ondersteuning, hulp en advies die Haarlemmers helpen zich te redden en mee te doen in het dagelijks leven, gebundeld en in samenhang met elkaar te organiseren. Lees er meer over op: www.haarlem.nl/gewoon-in-de-wijk.

Bestuurder van DOCK René Verkuylen en wethouder Marie-Thérèse Meijs ondertekenen het contract.
Marie-Thérèse Meijs snijdt de speciale VanHier Haarlem taart aan.
Samen proosten op de ondertekening.