DOCK

Wijkparade Zuilen

woensdag, juni 29, 2022

Zaterdag 9 juli vanaf 12.30 uur.

In de zomer van 2022 gaan we in drie wijken in Utrecht met als motto “Muziek zonder muren” de buurt opvrolijken. We paraderen dwars door de wijken met muzikale verrassingen. De parade eindigt in een feestelijke slothappening op een van de pleinen in de wijk.

We doen dit samen met een per wijk wisselende groep muzikanten, zangers en dansers. Ook iedereen die muziek maakt in de wijk is welkom om zich aan te sluiten. Je kunt mee paraderen maar ook kun je je aanmelden om mee te spelen in een van de orkesten of bij een van de slothappenings een solo ten gehore te brengen. Wil je meedoen stuur een mailtje aan marijke@tegenwind.nl. Het is fijn als je daarbij aangeeft in welke wijk je mee wilt doen en welke instrument je bespeelt.