DOCK

NSA najaar 2022

donderdag, augustus 25, 2022

DOCK biedt in Amsterdam Centrum en Amsterdam Westerpark jaarlijks rond de 100 verschillende Naschoolse Activiteiten. Dit zijn speciaal voor kinderen van de basisschool ontworpen cursussen, van 12 tot 15 bijeenkomsten, waarin kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Het is een heel divers programma, waaraan jaarlijks ca. 1.000 kinderen deelnemen: cursussen op het gebied van Kunst & Cultuur, Media & Communicatie, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek en Burgerschap & Beroepsoriëntatie.

Programma NSA

Hieronder vind je de nieuwe programmaboekjes najaar 2022.  Inschrijven is mogelijk zodra er een potloodje achter de activiteit komt te staan.

Het Kidspanel

Uw kind kan ook lid worden van het Kidspanel, waarin kinderen meedenken over het aanbod naschoolse activiteiten. Ze vragen klasgenootjes welke wensen er zijn en leren hoe ze moeten interviewen en vergaderen. Ze beoordelen de naschoolse activiteiten en helpen mee met de PR. Super belangrijk en heel leuk en leerzaam!

Contact met ons opnemen?

Amsterdam Oostelijke Binnenstad & Westerpark:
Esther Blok
06 20 41 09 20 / eblok@dock.nl

Amsterdam Oostelijke Binnenstad
Fréderique Peters
06 20 41 80 10 / fpeters@dock.nl

Amsterdam Westelijke Binnenstad & Rijk Kramerschool:
Wanda Broers
06 22 32 94 74 / wbroers@dock.nl