DOCK

digiTaalweek Utrecht

maandag, september 12, 2022

8-14 september 2022

Taalvaardigheidsspelletjes op het schoolplein

Van 8 t/m 14 september 2022 geven we als Utrechts digiTaalnetwerk volop aandacht aan het belang van taal en digitaal om mee te kunnen doen in de samenleving tijdens de digiTaalweek Utrecht. Buurthuis de Beatrix doet mee met taalvaardigheidsspelletjes op het schoolplein. Buurthuis de Beatrix in Zuilen heeft een schoolplein voor de deur. Samen met de schildergroep Vrouwen van Zuilen gaan we taalspelletjes op het schoolplein spuiten met vaste verf. Zo kan iedereen de spelletjes spelen en maken. Denk aan een woordslang, hinkelpad, spreekwoorden en rebus. Voorafgaand aan de digiTaalweek zullen de vrouwen de taalspelletjes zelf vormgeven en in de week zelf en daarna kunnen ze gespeeld worden.

Te zien vanaf 8 september, doorlopend Buurthuis de Beatrix, Pr. Beatrixlaan 2, 3554 JK Utrecht