DOCK

๐‰๐จ๐ง๐ ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐ข๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ค๐›๐ž๐ฐ๐จ๐ง๐ž๐ซ๐ฌ

donderdag, oktober 6, 2022

In de week van de ontmoeting vinden allerlei mooie initiatieven plaats. Ook het Sociaal Wijkteam in Zaanstad zet zich in!

Op dinsdag 4 oktober stonden 6 jongeren uit de wijk, in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar, paraat om in de keuken van wijkcentrum de Poelenburcht te helpen met de voorbereidingen van de maaltijd. Het zogeheten Jongeren Kookcafรฉ, onder leiding van Jongerenwerker Michael Van Den Bosch (zie foto), zette zich in voor bewoners uit de wijken; Poelenburg, Zaandam-Zuid, Poelenburg en Pelders-Hoornseveld.

Met behulp van vrijwilligers van de keuken werd er een heerlijke 3-gangen maaltijd bereidt voor wijkbewoners. Een mooi initiatief waarbij jongeren iets terug wilden doen voor de buurt.

Michael: ”๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ 35 ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜’๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ค๐˜ข๐˜งรฉ. ๐˜ž๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ข๐˜ด๐˜ต, ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜–๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐโ€™๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜”๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ!”