DOCK

Onze jongerenwerkers en -coaches staan voor je klaar. Ze lopen regelmatig door de wijk. En zijn digitaal bereikbaar voor een praatje of om je te helpen bij vragen. Op deze pagina vind je ons actuele (online) aanbod in Hillegersberg-Schiebroek (i.s.m. TOS).

Kijk hier voor alle activiteiten op het volledige maandprogramma.

Jongerenwerkers op straat

Iedere dag lopen jongerencoaches van DOCK en TOS rondjes in de wijk. Zij geven tips en advies over coronamaatregelen. Maar je kunt ook bij ze terecht voor een praatje, of een vraag.

Kickbokslessen i.s.m. Sonic’s Gym

Elke woensdag en donderdag organiseren de Jongerencoaches van DOCK Hillegersberg-Schiebroek i.s.m. Sonic’s Gym gratis kickbokslessen in Schiebroek-Zuid.
Locatie: Blauwe Plein
Tijd: 18:00-19:00 uur
Kosten: Gratis
Aanmelden via: Jeugdcoach Ybrahim, tel. 06-59903559
Of stuur ons een DM (Direct Message) via Instagram: @dock_jeugdhis

Insta-Quiz

Zit je veel op je telefoon en ben jij van alles op de hoogte?! Laten we die kennis is even testen! Speel elke maandag om 16:00 uur mee met de online Instagram quiz en win leuke prijzen! Mis het dus niet! Volg ons Instagram kanaal @DOCKhisjeugd.

Online Q&A

Elke donderdag om 16:00 uur zit er tijdens de Instagram Q&A een andere Jeugdcoach klaar om een uur lang jouw vragen te beantwoorden. Doe je mee? Houd onderstaande Instagram accounts van onze Jeugdcoaches dus goed in de gaten:

@Dock_ibrahim
@Dock_ike
@Dock_marije
@Dock_valerie

Youtube corona update

Het coronavirus heeft het leven van iedereen, ook van jou, flink veranderd. Hoe ga je om met de maatregelen? Wat kan ik zelf doen tegen het virus? Waarmee moet ik rekening houden als ik naar buiten ga? Iedere woensdag plaatsen wij om 16:00 uur een nieuwe video op ons Youtube kanaal DOCKhisjeugd. We geven antwoord op de meest gestelde vragen. En er worden feitjes en fabels over het coronavirus besproken. Kortom; kijken dus!

Online meidenavond

Jeugdcoach Ike zit elke maandag om 16:00 uur voor je klaar voor een meiden meeting! Een plek waar meiden met elkaar kunnen kletsen over van alles en nog wat. Van grappige verhalen tot de zorgen die je misschien wel hebt rondom het coronavirus. En we doen spelletjes en toffe Do It Yourself opdrachten zoals: tekenenen, kleding pimpen en make-up tutorials. Oh… en laat ook vooral die nieuwe TikTok dansmoves zien! Doe jij mee? Stuur dan een DM naar @DOCK_ike.

Online FIFA-toernooi

Naast je schoolwerk wat tijd over? En hou je van FIFA? We organiseren wekelijks een online FIFA-toernooi. Uiteraard op afstand, iedereen vanuit huis. Doe je mee? Stuur dan op Instagram een DM naar @DOCK_ibrahim. Er kunnen maximaal 24 personen meedoen. Deelname vanaf 12 jaar en ouder.

Zakgeldproject “Corona Zakgeldbaantje”

In deze tijd zijn er heel veel mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Heb jij naast je schoolwerk tijd over? En wil jij ook een steentje bijdragen? Doe dan mee aan ”Corona Zakgeldbaantje” en zet je in voor iemand uit de wijk die jij kent, bijvoorbeeld een oma of buurvrouw. Maak hiervan een foto of filmpje. Je ontvangt in ruil voor jouw hulp een zakcentje.
Contactpersoon: Marije Fortuijn 06-38827098 of mfortuijn@dock.nl.

Individuele jongerencoaching online

Heb je vragen over school, werk, schulden, hulpverlening? Speelt er iets thuis? Of wil jij jouw talenten ontwikkelen? Zou je hier graag begeleiding bij willen hebben? De jongerencoaches van DOCK kunnen jou hierbij helpen. Een coach ondersteunt waar nodig zodat je na de coaching periode zonder hulp verder kan. Neem dan contact op met Abdel. Hij zit klaar om te bellen of te Whatsappen.
Contactpersoon: Abdel Lazizi 06-28909779 of stuur een mail naar alazizi@dock.nl.