DOCK

Onze sociaal werkers werken gewoon door en doen zoveel mogelijk hun best om in contact te blijven. Door gesprekken op straat, telefonisch of online. We ontwikkelen met onze partners nieuwe initiatieven om mensen die dat nodig hebben, te bereiken en te ondersteunen.

Online Yogales

De gebruikelijke yogalessen voor senioren op vrijdag in Huis van de Wijk Arcadia en Akropolis gaan door de huidige omstandigheden niet door. Om toch in beweging te blijven, zijn we overgeschakeld naar LIVE-online yogalessen. Er wordt twee keer per week een LIVE les van een half uur gegeven op vrijdag. Om 09:00 uur een hatha yogales op een mat en om 10:00 uur stoelyoga. Na de les kunnen de bewoners nog een kwartier ervaringen delen en met elkaar praten.
Contactpersoon: Gio Ipcedencia 06-388 269 89 en gipcedencia@dock.nl.

Actief telefonisch benaderen van bewoners

Bewoners die normaal gesproken deelnemen aan onze groepsactiviteiten, bijeenkomsten en inloopspreekuren bellen wij op om onze bereikbaarheid kenbaar te maken, een praatje te maken en daar waar nodig hulp te bieden.

75+ huisbezoeken

De Huizenbezoeken 75+ zijn uitgesteld. Heeft u een huisbezoek gepland staan? Medewerkers nemen contact met u op om een praatje te maken, bereikbaarheid kenbaar te maken en daar waar kan verdere hulp te bieden.  

Telefonische hulp bij schulden

Heb je ondersteuning nodig in het ordenen van je financiën en het voorkomen of aanpakken van je schulden? Dan kun je bij onze telefonische hulp schulddienstverlening terecht. Onze participatiemakelaar die normaal gesproken voor je klaarstaat bij de inloop Stop de Schulden helpt je graag telefonisch. Heb je ondersteuning nodig bij het uitprinten van stukken voor de Kredietbank en/of voedselbank aanvraag? Ook daarin kunnen we je telefonisch begeleiden. Neem contact op met het belteam Hillegersberg-Schiebroek: 088 855 5031.