DOCK

Onze jongerenwerkers en -coaches staan voor je klaar. Ze lopen regelmatig door de wijk. En zijn digitaal bereikbaar voor een praatje of om je te helpen bij vragen. Op deze pagina vind je het actuele aanbod in Hoogvliet (i.s.m. MIERO):

Online jongerencoaching

Heb je vragen over school, werk, schulden, hulpverlening of wil jij jouw talenten ontwikkelen? Zou je hier graag begeleiding bij willen hebben? De jongerencoaches van Miero kunnen jou hierbij helpen. Ze bieden online ondersteuning aan. Deze coaching kost je niets. Het levert je veel op voor je toekomst. Interesse? Neem contact op met Miero: Sadik@miero.nl

Jongerenwerkers op straat en online

De jongerencoaches van Miero lopen extra rondes in de wijk. Zij geven tips en advies over coronamaatregelen. Maar je kunt ook bij ze terecht voor een praatje, of een vraag. Ook online zijn de jongerenwerkers actief. Heb je een hulpvraag? Speelt er iets thuis? Vind je het lastig om veel binnen te zitten? Stuur een DM op het Instagram kanaal @Mierojw.

Ook houden de jongerenwerkers van Miero online activiteiten zoals een FIFA-toernooi en Fortnite-toernooi. Houd insta in de gaten!