DOCK

Onze jongerenwerkers en -coaches staan voor je klaar. Ze lopen regelmatig door de wijk. En zijn digitaal bereikbaar voor een praatje of om je te helpen bij vragen. Op deze pagina vind je ons actuele (online) aanbod in Kralingen-Crooswijk:

Jongerenwerk op straat

De jongerencoaches van DOCK en TOS lopen extra rondes in de wijk. Van 14:00 -16:00 uur en 18:00 – 20:00 uur. Zij geven tips en advies over coronamaatregelen. Maar je kunt ook bij ze terecht voor een praatje, of een vraag

Myschoolcoach online

Tijdens deze periode van thuisblijven bieden wij jou de mogelijkheid om contact met ons te zoeken als je vragen hebt rondom school. Loop je bijvoorbeeld vast met je planning? Of merk je dat concentreren lastig is tijdens online lessen? Vind je het moeilijk je aandacht op school te richten als klasgenoten of vrienden daar helemaal niet mee bezig zijn?  De MyschoolCoaches staan (online) voor je klaar! Een MySchoolCoach is iemand van het mbo of hbo die net iets ouder is dan de jongere. De jongeren worden op dinsdag t/m donderdag via Facetime gecoacht. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=zbooJsrBIRA&feature=youtu.be

Online jongerencoaching

Heb je vragen over school, werk, schulden, hulpverlening of wil jij jouw talenten ontwikkelen? Zou je hier graag begeleiding bij willen hebben? De jongerencoaches van DOCK kunnen jou hierbij helpen. Ze bieden online ondersteuning aan. Deze coaching kost je niets. Het levert je veel op voor je toekomst. Interesse? Stuur een privébericht via ons Instagramaccount @DOCKkralingencrooswijk. We nemen contact met je op.

Leren Leren VO

Zit je op de middelbare school en heb je vragen over je huiswerk? Elke woensdag en donderdag is een docent tussen 17.00 en 19.00 uur beschikbaar voor online huiswerkbegeleiding. Ook houden we de meest recente ontwikkelingen op het gebied van onderwijs in de gaten en delen links en filmpjes van leerzame (examen)oefeningen. Stel je vraag via Whatsapp, Facetime of telefonisch.
Contactpersoon: Sabah El Mourabit via 06-42221583.

Online challenges

Online FIFA-toernooi
Naast je schoolwerk wat tijd over? En Hou je van FIFA? We organiseren wekelijks een online FIFA-toernooi. Uiteraard op afstand, iedereen vanuit huis. Het eerste toernooi was snel vol. Houd Instagram @DOCKkralingencrooswijk in de gaten voor de wekelijkse aankondiging. Hierop staat informatie hoe je je kunt aanmelden.

Be smooth(ie) be healthy
Gezond blijven is echt blijven is belangrijk. Helemaal in deze tijd. Maar hoe doe je dat? Een bekende jongere uit de wijk maakt korte vlogs met instructies hoe je gezonde smoothies maakt. Ze daagt jongeren uit zelf een gezonde smoothie te maken.