DOCK

Onze sociaal werkers werken gewoon door en doen zoveel mogelijk hun best om in contact te blijven. Door gesprekken op straat, telefonisch of online. We ontwikkelen met onze partners nieuwe initiatieven om mensen die dat nodig hebben, te bereiken en te ondersteunen.

Getoond aanbod met label:

Actief telefonisch benaderen van bewoners

Bewoners die normaal gesproken deelnemen aan onze groepsactiviteiten, bijeenkomsten en inloopspreekuren bellen wij op om onze bereikbaarheid kenbaar te maken, een praatje te maken en daar waar nodig hulp te bieden.

75+ huisbezoeken

De Huizenbezoeken 75+ zijn uitgesteld. Heeft u een huisbezoek gepland staan? Medewerkers nemen contact met u op om een praatje te maken, bereikbaarheid kenbaar te maken en daar waar kan verdere hulp te bieden.  

Taalpunt Kralingen-Crooswijk

Het Taalpunt is het loket in de wijk voor vragen over het leren van de Nederlandse taal. De vrijwilligers van het Taalpunt geven bijvoorbeeld informatie over Nederlandse lessen in de wijk, het Taalcafé en over welke boeken horen bij een bepaald niveau. Het Taalpunt is momenteel alleen bereikbaar via e-mail of telefonisch: Taalpunt.kracro@dock.nl of 06 24 94 76 40.