DOCK

Onze sociaal werkers werken gewoon door en doen zoveel mogelijk hun best om in contact te blijven. Door gesprekken op straat, telefonisch of online. We ontwikkelen met onze partners nieuwe initiatieven om mensen die dat nodig hebben, te bereiken en te ondersteunen.

75+ huisbezoeken

De Huizenbezoeken 75+ zijn uitgesteld. Heeft u een huisbezoek gepland staan? Medewerkers nemen contact met u op om een praatje te maken, bereikbaarheid kenbaar te maken en daar waar kan verdere hulp te bieden.  

Actief telefonisch benaderen van bewoners

Bewoners die normaal gesproken deelnemen aan onze groepsactiviteiten, bijeenkomsten en inloopspreekuren bellen wij op om onze bereikbaarheid kenbaar te maken, een praatje te maken en daar waar nodig hulp te bieden.

Bakkie doen?

Bent u het thuiszitten zat? Wilt u mensen ontmoeten of heeft u vragen? Geef u dan op voor een koffiemomentje in De Bonte Koe!*

Nu de wereld voor velen even stilstaat, willen wij graag inspelen op de behoefte aan contact. De medewerkers van DOCK maken graag een praatje met u en kunnen u helpen met het vinden van leuke en veilige activiteiten en bezigheden.

*Deze activiteit is aangepast aan alle huidige coronamaatregelen.

Het lezen gaat door!

Hulp bij administratie en schulden

Heb je moeite met het invullen van formulieren? Of snap je de brieven van de overheid niet? En wil je dat er iemand meekijkt bij het invullen van de formulieren of lezen van belangrijke documenten? In Huis van de Wijk De Bonte Koe kun je op afspraak terecht voor vragen en ondersteuning bij:

  • DigiD
  • Kwijtscheldingen
  • Voedselbank aanvragen
  • Administratie ordenen
  • Financiën
  • Hulp bij bellen naar instanties