DOCK

De sociaal werkers van DOCK Schiedam ondersteunen kinderen en  hun opvoeders. We dragen bij aan het ontwikkelen van talenten en sociale vaardigheden, zodat kinderen veilig op kunnen groeien tot jongeren die meedoen in de maatschappij. Dit doen we door present te zijn, op straat, in de Wijkhuizen, op de DOCK locaties en op de scholen.

We gaan in gesprek, signaleren en werken samen met partners in Schiedam om de leefwereld van kinderen te verbeteren.

We willen kinderen stimuleren hun talenten, mogelijkheden en kansen te benutten en hen te verbinden met mensen, professionals en talenten die de kinderen een stapje verder kunnen brengen.

Iedereen doet mee…

….. met sport, kunst en cultuur. Bij DOCK Schiedam vinden we het belangrijk dat kinderen kunnen zwemmen, voetballen, een muziekinstrument bespelen of schilderles volgen. Ook als het hun ouders niet lukt om dat zelf te betalen.

Kookclub online

Iedere week een lekker recept, dat je thuis kan koken voor je familie en vrienden. Vanuit de keuken van Wijkhuis Dreesplein verzint het creatieve kookteam met juf Suzan, Alina en Patrice elke week weer wat lekkers.

Woensdagmiddag Instuif

Kom gezellig langs en ga aan de slag. Met vrienden en buurtgenootjes lekker sportief en/ of creatief bezig zijn met allerlei verschillende materialen en ideeën. Afhankelijk van de RIVM-maatregelen organiseren we iets binnen of buiten.