DOCK

Het verhaal van Rianne

‘Dankzij deze zeilreis ben ik een ervaring rijker’

‘Toen ik voor het eerst bij Jongerencentrum Skills kwam voelde ik mij welkom’, aldus Rianne. ‘Ik kreeg een rondleiding van jongerencoach Leon van Soelen en eenmaal aan de praat vroeg hij of ik meeging met de zeilreis. Waarom ook niet ?! dacht ik’.

‘Leon gaf mij zijn contactgegevens en hield mij op de hoogte. Later die week werd ik gebeld: er was nog plek voor mij! Ik vond het best spannend, allemaal onbekenden en wist ook niet wat mij te wachten stond’.

Een week later was het zover! ‘Het was een hele toffe ervaring. In het begin is het altijd wel een beetje wennen, maar het ijs brak al snel. Ik ben blij dat ik mee ben gegaan, dankzij dit heb ik mensen ontmoet en wil ik vaker zeilen’.

‘Het werk van de jongerencoaches is geweldig. Zij staan dag in dag uit klaar voor jongeren die het nodig hebben. De zeilreis is maar een van de activiteiten die zij organiseren. Bij DOCK kun je zoveel andere dingen doen. Wat precies? Dat mag je zelf bepalen! En wie weet zie ik jou ook een keer in het jongerencentrum’.