DOCK

Het Pluspunt Zandvoort is weer open!
Als u hulp nodig heeft kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam in uw wijk, bij de sociaal raadsman en het maatschappelijk werk van DOCK Haarlem.

Hulp door Sociaal Wijkteam

Heb jij hulp of ondersteuning nodig bij vragen over werk, inkomen, wonen, welzijn of zorg? Neem contact op met het Sociaal Wijkteam bij jou in de buurt van maandag tot en met vrijdag 9:00 – 17:00 uur. Kijk op sociaalwijkteamhaarlem.nl voor het telefoonnummer.

Hulp van Sociaal Raadslieden

Heb je hulp nodig of wil je advies over uitkeringen, schulden, beslagleggingen, belastingen, toeslagen of wetten en regels? De Sociaal Raadslieden bieden online en telefonisch gratis juridisch en financieel advies.
je kunt zelf al aan de slag. Klik op deze link en je vindt hele korte duidelijke instructievideo’s om zelf je administratie te ordenen.
En bekijk eens de praktische instructiefilmpjes die onze sociaal raadslieden van DOCK Haarlem voor je maakten:

De sociaal raadslieden maakten ook een overzicht met veel gestelde vragen en antwoorden.

Hoe kun je de sociaal raadslieden bereiken?
Wanneer: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur
Tel:
088 – 855 5178
E-mail: sociaalraadsliedenhaarlem@dock.nl
Facebook: Sociaal Raadslieden DOCK Haarlem

En natuurlijk via het Sociaal Wijkteam bij jou in de buurt.

Ouderschap blijft: bemiddeling na echtscheiding

In het belang van de kinderen
Na een scheiding staat het gezamenlijk belang van ouders voorop: de gezonde ontwikkeling van de kinderen in de nieuwe situatie. Het is belangrijk dat ouders goed met elkaar blijven communiceren. En dat zij goede afspraken maken met elkaar.

Spreekuur echtscheiding

Het echtscheidingsspreekuur, het Informatiepunt Echtscheiding, is voor mensen die overwegen om te scheiden en/of relatieproblemen hebben. U kunt bij ons terecht voor informatie, voor onafhankelijk advies en desgewenst een verwijzing naar een andere dienst van DOCK of een andere organisatie. Als u dat wilt, kunnen wij ook bemiddelen tussen u en uw partner.

Nieuws

Help, ik moet de deurwaarder bellen

20 augustus 2020
Je komt thuis en er ligt een enveloppe op de mat. Een aanmaning van een betaling. En ook nog eens verhoogd met administratiekosten. Wat doe je?Je betaalt en denkt er niet…
Lees verder

Hulp bij belastingaangifte en geldzaken in Haarlem en Zandvoort

10 maart 2021
Hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte?Ook in coronatijd is het gelukkig gewoon mogelijk om hulp bij de belastingaangifte te krijgen! De Bibliotheek, de Bel…
Lees verder