DOCK

Buur voor Buur

woensdag, oktober 7, 2020

Samen met je buren aandacht besteden aan feestelijke momenten en waar nodig een steuntje in de rug? Geef je dan op als straatcontactpersoon en wordt beheerder van het ‘Lief en Leedpotje’ van jouw straat!

Hoe werkt het?
Als contactpersoon van jouw straat krijg je een ‘Lief en Leedportemonnee’ van € 100,- per straat voor kleine attenties bij levensgebeurtenissen, in jouw straat, zoals een bloemetje voor de nieuwe bewoner, een kaartje bij geboorte of fruit voor de zieke buurvrouw.

Als contactpersoon of contactpersonen van je straat beslis je over de besteding van het potje. Je informeert de rest van de straat over een potje voor kleine attenties bij levensgebeurtenissen.
Je wordt vrijwilliger bij DOCK en gaat een samenwerking aan voor een jaar. Je ontvangt daarvoor een map met een hulpmiddel op je uitgaven bij te houden en een setje ansichtkaarten om je buren te informeren.

Neem telefonisch contact op met een van de sociaal werkers van DOCK / WOT of stuur een mailtje naar schiedam@dock.nl, dan bellen wij u.
Arie den Ouden – 06 – 106 160 97
Judith Grootfaam – 06 -203 205 80
Orhan Zengin – 06 -105 531 90
en Sabine Dingler – 06 -105 038 33