Terug

Ruimteverhuur

Wilt u een ruimte huren in een buurthuis van DOCK? Dat kan!

DOCK biedt in Amsterdam, Zaanstad, Utrecht en Rotterdam diverse ruimtes te huur aan voor workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten, vergaderingen, kinderactiviteiten, voorlichtingen en presentaties. Dit kan op eenmalige basis, maar ook voor een langere periode. Onze ruimtes zijn zowel te gebruiken voor bewoners als voor organisaties. We denken graag met je mee. We zitten door de hele stad en zijn goed bereikbaar, hebben flexibele openingstijden en diverse ruimtes waar je gebruik van kunt maken.

Ruimte huren via DOCK

Faciliteiten

Iedere locatie heeft diverse ruimtes en faciliteiten. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Veel van onze locaties zitten in het midden van de levendige buurt en beschikken over:

  • Gratis WIFI
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Mogelijkheid tot het verzorgen van een verse lunch
  • Beamers en flip-overs
  • Geluidsinstallaties
  • Tv-scherm(en) en microfoons

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het doel van de huur. Buurtbewoners betalen het buurttarief en bedrijven of personen met een winstoogmerk betalen het algemene tarief. Neem voor meer informatie over tarieven contact op.


Goed om te weten! In een aantal gevallen verhuren wij geen ruimtes.

DOCK verhuurt geen ruimtes aan politieke partijen, tenzij; het een politiek debat is met vertegenwoordigers van minimaal 3 verschillende politieke partijen of als het gaat om een politieke bijeenkomst achter gesloten deuren (bijv. het bestuur) en het gaat om een bijeenkomst met een niet-wervend karakter.
DOCK verhuurt geen ruimtes aan religieuze groeperingen, tenzij: de bijeenkomst een gesloten bijeenkomst betreft, achter gesloten deuren plaatsvindt en geen wervend karakter heeft.
DOCK verhuurt geen ruimtes ten behoeve van privéfeesten en partijen.

Beschikbare locaties en ruimtes in Amsterdam en Zaanstad

Door heel Amsterdam en Zaanstad bieden ruimtes te huur aan. Klik op een van onze locaties en zie direct welke ruimtes er beschikbaar zijn.

Beschikbare locaties en ruimtes in Rotterdam

Door heel Rotterdam bieden we ruimtes te huur aan. Klik op een van onze locaties en zie direct welke ruimtes er beschikbaar zijn.

Ruimte huren via DOCK

Ruimte huren via DOCK in Utrecht

Wil je informeren naar de mogelijkheden of heb je een vraag over ruimteverhuur of over een locatie?

Voor het huren van een ruimte in Utrecht, kijk op utrecht.nl/verhuur