DOCK

Onze locaties

Een ruimte huren in een buurthuis van DOCK? Dat kan! DOCK Amsterdam biedt diverse ruimtes te huur aan voor workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten, vergaderingen, kinderactiviteiten, voorlichtingen en presentaties. Dit kan op eenmalige basis, maar ook voor een langere periode. Onze ruimtes zijn zowel te gebruiken voor bewoners als voor organisaties. We denken graag met je mee. Hieronder zie je een kleine impressie van onze locaties. We zitten door de hele stad en zijn goed bereikbaar, hebben flexibele openingstijden en diverse ruimtes waar je gebruik van kunt maken.

Faciliteiten

Iedere locatie heeft diverse ruimtes en aanwezige faciliteiten. We zitten door heel Amsterdam en Zaanstad. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Veel van onze locaties zitten in het midden van de levende buurten van Amsterdam en Zaanstad en beschikken over een bar en keuken. Alle locaties beschikken over:

  • Gratis WIFI
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Mogelijkheid tot het verzorgen van een verse lunch
  • Beamers en flip-overs
  • Geluidsinstallaties
  • Tv-scherm(en) en microfoons

Beschikbare locaties en ruimtes

Onze locaties zitten door heel Amsterdam en Zaanstad. Klik op een van onze locaties en zie direct welke ruimtes er beschikbaar zijn.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het doel van de huur. Non-profit organisaties, door de gemeente Amsterdam gesubsidieerde partijen die activiteiten aanbieden aan bewoners, betalen een maatschappelijk tarief. Buurtbewoners betalen het buurttarief en bedrijven of personen met een winstoogmerk betalen het algemene tarief. In ons boekingssysteem vind je een overzicht van alle beschikbare ruimtes en de bijbehorende tarieven.

Direct reserveren

In ons digitale reserveringssysteem kun je een aanvraag doen. Deze wordt door ons in behandeling genomen. Wanneer de boeking bevestigd is ontvang je hier altijd een officiële bevestiging van. Heb je vragen over een locatie? Stuur dan een e-mail naar de desbetreffende locatie en je vraag wordt binnen 3 werkdagen in behandeling genomen.