DOCK

Buurtcentrum Terwijde is een accommodatie in de wijk Terwijde waar jong en oud terecht kan voor verschillende activiteiten . U kunt hier zelf een activiteit organiseren maar ook deelnemen aan de verschillende activiteiten die worden aangeboden vanuit de buurt door vrijwilligers, actieve bewoners en professionele organisaties. Kijk voor de actuele maatregelen hier.

Het buurtcentrum Terwijde ligt op loopafstand vanuit het treinstation Terwijde en het winkelcentrum Terwijde. Het beschikt over verschillende ruimtes die gereserveerd kunnen worden voor eigen initiatieven en activiteiten.

Volg ons op Facebook. Een van de activiteiten is Streetsports, samen gezond koken en sporten. Maar er vindt nog veel meer plaats.

Ruimte huren
Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? (ruimtes zijn niet te huur voor feesten en partijen) Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kunt u melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kunt u (ook buiten kantooruren) bellen naar 06 42 62 76 22.

Locatiegegevens
Operettelaan 629
3543 BR Utrecht