DOCK

Voor jou als bewoner van Hoge Weide, Grauwaart, Leeuwensteyn en Rijnvliet is buurtcentrum Hoge Weide lekker dichtbij. Het is dé plek in de buurt voor ontmoeting, ontwikkeling en plezier. Loop binnen voor een kopje koffie of thee en neem deel aan verschillende activiteiten of cursussen. Het aanbod is divers en groeit nog steeds.  Buurtcentrum Hoge Weide is er voor iedereen en dus óók voor jou! 

Buurtcentrum Hoge Weide is er voor iedereen en dus óók voor jou!  

Heb je een vraag? Kan je ergens hulp bij gebruiken? Tijdens de inloopuren is er een sociaal makelaar van DOCK aanwezig die jou graag leert kennen. Loop dus gerust binnen in ons buurtcentrum.  De inloopuren zijn van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.  

De activiteiten zijn van verschillende aanbieders en ook buiten de inloopuren om. Er zijn verschillende buurtinitiatieven opgezet door buurtbewoners en lokale, commerciële en maatschappelijke organisaties bieden interessant ander aanbod aan.  

Liever de informatie op papier? Haal bij ons het programma op. We hebben ook informatie over wat er nog meer in de wijk is te doen. 

Klik hier voor onze socials:

Aanbod en nieuwsbrief:

Locatiegegevens
Laurierweg 104
3541 RB Utrecht
E-mailadres: bchogeweide@dock.nl

Openingstijden 
Maandag 09.00 tot 16.00 uur 
Vrijdag 09.00 tot 15.00 uur 
Tijdens vakantie- en feestdagen gelden er aangepaste openingstijden, houd onze social media in de gaten voor het laatste nieuws! 

Sociaal beheer Hoge Weide
Lotte Klaverstijn
E: lklaverstijn@dock.nl
M: 06 59975530

Ruimte huren?
Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? (ruimtes zijn niet te huur voor feesten en partijen) Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kunt u melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kunt u (ook buiten kantooruren) bellen naar 06 42 62 76 22.

Naast lekkere koffie of thee, is buurtcentrum Hoge Weide….  

…een MUP, een Menstruatie Uitgifte Punt, dat betekent dat je bij ons gratis menstruatieproducten kan ophalen.  

…een uitgiftepunt van de lokale weekkranten VAR en DUIC. Kom je krant hier ophalen. , of lees hem ter plekke met een lekker kopje koffie of thee in onze gezellige huiskamer.  

….een plek om je krantje te lezen. Iedere werkdag ligt de meest recente AD Utrechts Nieuwsblad op de leestafel klaar, met op maandag de weekendkrant. Bij een lekker kopje koffie of thee in onze gezellige huiskamer ben je welkom om de kranten te lezen. 

… een digitale hub. We hebben twee buurtlaptops, voor iedereen in het buurtcentrum te gebruiken. En ook en je van harte welkom om met jouw eigen laptop op ons wifinetwerk te komen werken. 

… een spellenproeverij. We hebben verschillende spellen in het buurtcentrum staan om in het buurtcentrum te spelen, zoals Rummikub, Scrabble, Exploding Kittins en nog veel meer.  

… een mini-buurtbieb. Er staan meerdere leenboekenkasten, waar iedereen gratis boeken en tijdschriften kan uitzoeken en lenen.  

… een weggeefwinkel. In onze weggeefkast liggen spullen die je gratis mee naar huis kunt nemen. Of maak andere blij met spullen die je zelf niet meer nodig hebt en die nog van goede kwaliteit zijn. Leg ze vooral in de weggeefkast.