DOCK

In coronatijd werken de sociaal werkers van DOCK gewoon door. Telefonisch, online en per e-mail. En ook op straat. We nemen regelmatig contact op met de deelnemers en vrijwilligers van onze diensten en bewoners uit onze wijken. Ook ontwikkelen we in samenwerking met andere Haarlemse organisaties, nieuwe initiatieven. Én ondersteunen we initiatieven van bewoners.

Samen zijn doen we op afstand
Onze wijkcentra zijn helemaal coronaproof: met onder andere 1,5 meter afstandstape, looprichting, handgel en een informatiebord bij de ingang. We zijn alleen open op afspraak om ieders veiligheid binnen de 1,5 meter afstand te garanderen. Contactgegevens van de wijkcentra vind je op de wijkpagina’s.

Wat doet DOCK in mijn buurt?

Volg onze social media:

Initiatieven

In Haarlem zijn nog veel meer initiatieven om elkaar te blijven ontmoeten in coronatijd. Kijk voor een overzicht op haarlemontmoet.nl.

Contact

Wil je vrijwilliger worden bij DOCK Haarlem? Of heb je een idee of initiatief voor je buurt? Wil je meedoen in de wijk? Bel ons! We denken graag met je mee.

Telefoonnummer: 088 – 855 5175
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur
E-mail: haarlem@dock.nl 

Een extra initiatief is de Altijd Contactlijn in Haarlem. Heb je hulp nodig? Zit je verlegen om een praatje? Bel met Altijd Contact. De vrijwilligers van het Altijd Contactteam nemen de tijd en zoeken met jou naar praktische oplossingen voor vragen of problemen.
Telefoonnummer: 088 – 855 5195

Nieuws…

http://Roon%20heeft%20me%20meer%20zelfvertrouwen%20gegeven

‘Roon heeft me meer zelfvertrouwen gegeven’

09 april 2021
Karin had een belastingschuld, die haar veel stress gaf. Ook andere geldzaken had ze niet op orde. In de werkplaats ‘Inkomen op Orde’ van DOCK Haarlem kreeg ze meer g…
Lees verder

Een anonieme flat wordt een kleine community

02 april 2021
In Meerwijk (Haarlem) werkt DOCK met Pré Wonen, Zorgbalans en bewoners aan een zorgzame en veerkrachtige buurt waar mensen elkaar kennen en elkaar helpen. Drie flats heb…
Lees verder

Speurtocht Boerhaavewijk

12 maart 2021
Wandel jij ook vaker in coronatijd? Steeds een ander rondje of vaak hetzelfde blokje om? Opbouwwerkers Susanne, Gea en Saloua lopen vaak door Boerhaavewijk in Haarlem Sch…
Lees verder