DOCK

Alle wijkcentra in Haarlem zijn tijdelijk gesloten. Deze maatregel geldt voorlopig tot en met 28 april 2020. Onze DOCK-collega’s werken gewoon door. Dit doen we zoveel mogelijk telefonisch, online en per e-mail. En ook op straat. We nemen regelmatig contact op met de deelnemers van onze diensten en bewoners uit onze wijken. Ook ontwikkelen we nieuwe initiatieven. 

Wat doet DOCK in mijn buurt?

Volg onze social media:

Initiatieven

In Haarlem zijn nog veel meer initiatieven om elkaar bij te staan in de coronacrisis. Kijk voor een overzicht op www.haarlem.nl/coronavirus.

We blijven graag met je in contact!

Voel je je alleen, heb je behoefte om met iemand te praten of heb je hulp nodig? De mensen van het belteam Altijd Contact zitten voor je klaar en denken graag met je mee. Ze nemen de tijd en zoeken met jou naar praktische oplossingen voor je vragen of problemen. En bij het uitvoeren van die oplossingen helpen weer andere werkers en vrijwilligers. Zo leggen ze de verbinding met andere stedelijke en wijkinitiatieven.

Bellijn Altijd Contact

Telefoonnummer: 088 – 855 5195
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 13:00 uur

Samen
Het Altijd Contact belteam vormen we samen met onze collega’s van Haarlem Effect, SportSupport, Kennemerhart en Roads. We werken nauw samen met onder andere BUUV, Burennetwerk Haarlem en Tandem.

DOCK Haarlem is ook bereikbaar via:

Telefoonnummer: 088 – 855 5175
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur
E-mail: haarlem@dock.nl 

Nieuws…

Coronavirus: de actuele maatregelen van DOCK

01 april 2020
Update woensdag 1 april DOCK is bezig met het herinrichten van de website. Vanaf vandaag kun je elke week zien wat er in jouw wijk gebeurt. De ontwikkelingen van …
Lees verder

Jullie redden de hood

01 april 2020
Jullie redden de hood! In Amsterdam Nieuw-West zijn we goed bezig. Maar in alle andere wijken natuurlijk ook. Samen redden we de hood! Blijf afstand houden! Je he…
Lees verder