DOCK

In coronatijd werken de sociaal werkers van DOCK gewoon door. Telefonisch, online en per e-mail. En ook op straat. We nemen regelmatig contact op met de deelnemers en vrijwilligers van onze diensten en bewoners uit onze wijken. Ook ontwikkelen we in samenwerking met andere Haarlemse organisaties, nieuwe initiatieven. Én ondersteunen we initiatieven van bewoners.

Samen zijn doen we op afstand
Onze wijkcentra zijn helemaal coronaproof: met onder andere 1,5 meter afstandstape, looprichting, handgel en een informatiebord bij de ingang. We zijn alleen open op afspraak om ieders veiligheid binnen de 1,5 meter afstand te garanderen. Contactgegevens van de wijkcentra vind je op de wijkpagina’s.

Wat doet DOCK in mijn buurt?

Volg onze social media:

Initiatieven

In Haarlem zijn nog veel meer initiatieven om elkaar te blijven ontmoeten in coronatijd. Kijk voor een overzicht op haarlemontmoet.nl.

Contact

Voel je je alleen, heb je behoefte om met iemand te praten of heb je hulp nodig? Wil je vrijwilliger worden bij DOCK Haarlem? Of heb je een idee of initiatief voor je buurt? We denken graag met je mee. We nemen de tijd en zoeken met jou naar praktische oplossingen voor je vragen en ideeën.

Telefoonnummer: 088 – 855 5175
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur
E-mail: haarlem@dock.nl 

Nieuws…

Huis van de Wijk Broederhuis: sport, ontmoeten, meedoen en hulp

20 november 2020
‘Wat is er mooier dan generaties verbinden?’ Jan Appel van de Wijkraad Sportcentrum De Hagedis opende 1 september 2020 haar deuren in het Broederhuis aan het Nagtz…
Lees verder

Privé: DOCK Haarlem actief in coronatijd

05 november 2020
Lees ook het algemene corona-nieuwsbericht op deze site.
Lees verder

Start Buurtwinkel Hof van Leijh samen de SIG én de buren

10 november 2020
Samen met SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking, openen we de deuren van onze tweede Buurtwinkel: Buurtwinkel Hof van Leijh op de benedenverdie…
Lees verder