DOCK

In coronatijd werken de sociaal werkers van DOCK gewoon door. Telefonisch, online en per e-mail. En ook op straat. We nemen regelmatig contact op met de deelnemers en vrijwilligers van onze diensten en bewoners uit onze wijken. Ook ontwikkelen we in samenwerking met andere Haarlemse organisaties, nieuwe initiatieven. Én ondersteunen we initiatieven van bewoners.

Samen zijn doen we op afstand
Onze wijkcentra zijn helemaal coronaproof: met onder andere 1,5 meter afstandstape, looprichting, handgel en een informatiebord bij de ingang. We zijn alleen open op afspraak om ieders veiligheid binnen de 1,5 meter afstand te garanderen. Contactgegevens van de wijkcentra vind je op de wijkpagina’s.

Wat doet DOCK in mijn buurt?

Volg onze social media:

Initiatieven

In Haarlem zijn nog veel meer initiatieven om elkaar te blijven ontmoeten in coronatijd. Kijk voor een overzicht op haarlemontmoet.nl.

Contact

Wil je vrijwilliger worden bij DOCK Haarlem? Of heb je een idee of initiatief voor je buurt? Wil je meedoen in de wijk? Bel ons! We denken graag met je mee.

Telefoonnummer: 088 – 855 5175
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur
E-mail: haarlem@dock.nl 

Een extra initiatief is de Altijd Contactlijn in Haarlem. Heb je hulp nodig? Zit je verlegen om een praatje? Bel met Altijd Contact. De vrijwilligers van het Altijd Contactteam nemen de tijd en zoeken met jou naar praktische oplossingen voor vragen of problemen.
Telefoonnummer: 088 – 855 5195

Nieuws

Sociaal Raadslieden staan klaar voor de ‘week van de inkomenscheck Haarlem’ van 5 tot en met 9 juli

30 juni 2021
Hoe weet je of je recht hebt op toeslagen? Op welke voorzieningen kun je een beroep doen in Haarlem als je een laag inkomen hebt? Help, ik heb een aanmaning ontvangen, ma…
Lees verder

‘Als ik de verhuizing even niet meer zag zitten, was Nassira er voor me’

07 juni 2021
Mevrouw Leemans kwam nauwelijks buiten, omdat traplopen te zwaar voor haar was. Nu woont ze als een vorstin in een woongebouw met lift. Ze vond de woning met hulp van ver…
Lees verder

Blije deelnemers: Training basiskennis digitale vaardigheden in wijkcentrum De Wereld

27 mei 2021
Op woensdag 27 mei was het zover: de eerste echte training op locatie na lange tijd. In Wijkcentrum de Wereld, op de Laan van Berlijn 1, namen vier zeer gemotiveerde vrij…
Lees verder