DOCK

In coronatijd werken de sociaal werkers van DOCK gewoon door. Telefonisch, online en per e-mail. En ook op straat. We nemen regelmatig contact op met de deelnemers en vrijwilligers van onze diensten en bewoners uit onze wijken. Ook ontwikkelen we in samenwerking met andere Haarlemse organisaties, nieuwe initiatieven. Én ondersteunen we initiatieven van bewoners.

Samen zijn doen we op afstand
Onze wijkcentra zijn helemaal coronaproof: met onder andere 1,5 meter afstandstape, looprichting, handgel en een informatiebord bij de ingang. We zijn alleen open op afspraak om ieders veiligheid binnen de 1,5 meter afstand te garanderen. Contactgegevens van de wijkcentra vind je op de wijkpagina’s.

Wat doet DOCK in mijn buurt?

Volg onze social media:

Initiatieven

In Haarlem zijn nog veel meer initiatieven om elkaar te blijven ontmoeten in coronatijd. Kijk voor een overzicht op haarlemontmoet.nl.

Contact

Wil je vrijwilliger worden bij DOCK Haarlem? Of heb je een idee of initiatief voor je buurt? Wil je meedoen in de wijk? Bel ons! We denken graag met je mee.

Telefoonnummer: 088 – 855 5175
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur
E-mail: haarlem@dock.nl 

Een extra initiatief is de Altijd Contactlijn in Haarlem. Heb je hulp nodig? Zit je verlegen om een praatje? Bel met Altijd Contact. De vrijwilligers van het Altijd Contactteam nemen de tijd en zoeken met jou naar praktische oplossingen voor vragen of problemen.
Telefoonnummer: 088 – 855 5195

Nieuws…

Online dialoogsessies internationale vrouwendag

26 februari 2021
Ook dit jaar is er aandacht voor internationale vrouwendag met als thema: invloed met impact.In Haarlem organiseren sociaal werkers Souad Afatan en Rubia Oehlers samen me…
Lees verder

Iedere zaterdag verse soep en pannenkoeken in Meerwijk

26 februari 2021
Het staat vast dat door coronamaatregelen ontmoetingen in de wijk stagneren. Als actieve zelforganisatie met het doel ontmoeting, contact en saamhorigheid in Meerwijk te …
Lees verder

Hart onder de riem

16 februari 2021
Zondag 14 februari was het Valentijnsdag. In deze coronatijd kunnen bewoners wat extra liefde en aandacht gebruiken. De samenwerkende partijen van Hallo Buur in Haarlem S…
Lees verder