Activiteitencentrum de Piramide

Vanuit de Piramide wordt gestart met bewonersparticipatie om samen met bewoners en gebruikers te komen tot een inhoudelijke invulling van het nieuw te bouwen Huis van de Buurt in de nabije toekomst. Buurtbewoners die bijvoorbeeld een activiteit willen organiseren voor de buurt kunnen een ruimte in de Piramide huren. Onze professionals beginnen in de wijk bij wat er al gebeurt en de verbindingen die er al zijn en sluiten daarop aan. Zij werken met de buurt toe naar een laagdrempelige locatie in de buurt, veilig en inclusief: alle inwoners kunnen er terecht met ideeën en wensen, vragen over zorg, welzijn en meedoen in de wijk. Met als perspectief dat het mogelijk nog te bouwen Huis van de Buurt een pleisterplaats wordt voor en door de buurt en waar DOCK en verschillende collega organisaties (Inclusief Centrum) hun diensten voor de bewoners aanbieden.

 

Activiteiten in de Piramide

Alle activiteiten die in de Piramide worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

 

Activiteitenlijst

 

Contactgegevens medewerkers

Contactgegevens

Activiteitencentrum de Piramide
Haarlemmer Houttuinen 8
1013 GL Amsterdam
piramide@dock.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
op aanvraag -
-

Zomer activiteiten

Deze zomer hoeven de kinderen van de basisscholen in Amsterdam Centrum zich moment te vervelen! Ga je niet op vakantie en wil je een zomer lang leuke dingen doen? Vakdocenten van DOCK en SCIANDRI staan voor je klaar en bieden fantastische activiteiten aan. Klik op de button voor het programma. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

 

Zomer activiteiten 2023

 

Naschoolse activiteiten, najaar 2023

Dit najaar worden er weer hele leuke naschoolse activiteiten georganiseerd in Amsterdam. Leuke, inspirerende en leerzame activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek, Communicatie & Media en Beroepsoriëntatie & Burgerschap. Klik op de button voor het programma. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen kunnen zich hiervoor inschrijven. 

 

De cursussen starten in de week van 9 oktober 2023 (tenzij anders staat vermeld). Tussen vrijdag 15 september 09.00 uur en 24 september kunt u uw kind inschrijven via https://naschoolseactiviteiten.amsterdam.

 

Naschoolse activiteiten westelijke binnenstad