De Witte Boei

Huis van de Buurt

In Huis van de Buurt de Witte Boei kunt u binnenlopen voor een kopje koffie of een praatje. Of u kunt deelnemen aan een van de activiteiten die er dagelijks worden georganiseerd. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de locatie of met een van de medewerkers onderaan deze pagina. Of blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

a De witte Boei - 2

Openingtijden
Maandag van 8.30 – 22.00 uur
Dinsdag van 8.30 – 22.00 uur
Woensdag van 8.30 – 22.00 uur
Donderdag van 8.30 – 22.00 uur
Vrijdag van 8.30 – 18.00 uur

In de schoolvakanties sluit de Witte Boei om 17.00 uur en zijn er geen avondactiviteiten .
Op deze openingstijden zijn er altijd uitzonderingen als er activiteiten zijn in het weekend of tijdens schoolvakanties in de avond. Onze baliemedewerkers zijn hiervan op de hoogte.

I.v.m de schietpartij in Wittenburg op 26 januari volgt er een aangepast activiteitenprogramma. Dit staat binnenkort op deze pagina.

Extra openingstijden in het weekend voor jongeren
De komende 6 weken (t/m zondag 11 maart) is De Witte Boei in het weekend open voor jongeren vanaf 12 jaar.  We gaan samen sporten, koken en creatief doen. Daarnaast is er ruimte om je verhaal te vertellen. We zijn open op:

Vrijdag            16.00 – 20.00
Zaterdag         15.00 – 20.00
Zondag            15.00 – 20.00

Je kunt binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

DOCK werkt hierbij o.a. samen met IPI, GGD, Sciandri, de Buurtouders (voormalig buurtvaders), Streetcornerwork en de Straatcoaches. Er is hulpverlening voor jongeren aanwezig.

Naschoolse activiteiten Amsterdam
Informatie over naschoolse activiteiten kunt u op de website Naschoolse activiteiten Amsterdam vinden.

Locatiegegevens

Kleine Wittenburgerstraat 201
1018 LT Amsterdam
Tel: 020 - 622 38 79

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden