Buurtcentrum Hoge Weide

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag met jou en andere wijkpartners samen. Wil je meedoen of bijdragen aan leuke activiteiten bij jou in de buurt? Heb je een idee voor jouw directe omgeving of zijn er knelpunten in de wijk die aandacht vragen? Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In Leidsche Rijn zijn we actief in Parkwijk en Langerak, Het Zand, Grauwaart en Terwijde, maar ook in LR Centrum, Rijnvliet, Leeuwensteyn en Hoge Weide. 

 

Je bent van harte welkom in buurtcentrum Hoge Weide.
Je kan even binnen lopen, een kop koffie drinken, werken achter je laptop en meedoen aan activiteiten. In het buurtcentrum kun je ook informatie ophalen over aanbod in de wijk en je eigen ideeën delen over de wijk, de buurt en activiteiten. Tijdens de openingstijden voor inloop zijn de collega’s van DOCK en vrijwilligers aanwezig om jou te ontvangen. 

 

Naast lekkere koffie en thee, is buurtcentrum Hoge Weide ook..

  • Een MUP, een Menstruatie Uitgifte Punt, dat betekent dat je bij ons gratis menstruatieproducten kan ophalen.  
  • Een uitgiftepunt van de lokale weekkranten VAR en DUIC. Kom je krant hier ophalen, of lees hem ter plekke in het buurtcentrum.
  • Een plek om je krantje te lezen. Iedere werkdag ligt de meest recente AD op de leestafel klaar, met op maandag de weekendkrant. Bij een lekker kopje koffie of thee in onze gezellige huiskamer ben je welkom om de kranten te lezen.
  • Een digitale hub. We hebben twee buurtlaptops, voor iedereen in het buurtcentrum te gebruiken. En ook ben je van harte welkom om met jouw eigen laptop op ons FreeWifi-netwerk te komen werken.
  • Een spellenproeverij. We hebben verschillende spellen in het buurtcentrum staan om in het buurtcentrum te spelen, zoals Rummikub, Scrabble, Exploding Kittins en nog veel meer.
  • Een mini-buurtbieb. Er staan meerdere leenboekenkasten, waar iedereen gratis boeken en tijdschriften kan uitzoeken en lenen.  
  • In onze weggeefkast liggen spullen die je gratis mee naar huis kunt nemen. Of maak andere blij met spullen die je zelf niet meer nodig hebt en die nog van goede kwaliteit zijn. Leg ze vooral in de weggeefkast.  

Activiteiten in Buurtcentrum Hoge Weide

Alle activiteiten die in Buurtcentrum Hoge Weide worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

Activiteitenoverzicht

Contactgegevens

Buurtcentrum Hoge Weide
Laurierweg 104
3541 RB Utrecht
+316 599 755 30
bchogeweide@dock.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:00
Dinsdag
09:00 - 16:00
Woensdag
09:00 - 16:00
Donderdag
09:00 - 16:00
Vrijdag
09:00 - 15:00
Buurtcentrum Hoge Weide

Nieuwsbrief buurtcentrum Hoge Weide

Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief

Website buurtcentrum Hoge Weide

Klik hier om naar de website van buurtcentrum Hoge Weide te gaan

Contactgegevens DOCK Leidsche Rijn

Klik hier om naar de contactgegevens team DOCK Leidsche Rijn te gaan

Buurtcentrum Hoge Weide - de film

Ruimte huren in Utrecht?

Wil je graag een ruimte huren in Utrecht? We hebben diverse ruimtes voor verschillende activiteiten uit de buurt (ruimtes zijn niet te huur voor feesten en partijen).

 

Ben je op zoek naar een ruimte? Reserveer dan via de gemeente Utrecht op https://utrecht.nl/verhuur

Voor meer informatie kan je bellen met telefoonnummer 14030 of kijk op https://makelpunt-utrecht.nl/locaties/hoge-weide-buurtcentrum

 

Mocht je er niet uitkomen, DOCK staat voor je klaar. 

 

Storingen of andere gebouwbeheerzaken kun je melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kun je bellen naar 06-42 627622.