Buurtcentrum Beatrix

Buurthuis de Beatrix is onderdeel van het Vorstelijk Complex in Zuilen, samen met The Colour Kitchen,  Theater Zimihc Zuilen en Podium Sprits. Het Vorstelijk Complex is een prachtig bruisend buurtgebouw; vlakbij rivier De Vecht. The Colour Kitchen is alle dagen open  van 11.30 - 22.00 uur en Zimihc met groot en klein podium en verschillende culturele activiteiten. Bewoners en organisaties werken hard samen om te zorgen voor een bruisend geheel. BAZ (Buurt Activiteiten Zuilen), de biljartvereniging, Muziek in de Wijk, Theaterschool Utrecht, SUB musicallessen, De Kracht van Zuilen, BuurtBuik en Stichting Tagmat zijn organisaties die actief zijn in  het Vorstelijk Complex en zetten zich met veel passie en kennis in voor de wijk en het Vorstelijk Complex.

Activiteiten in Buurtcentrum Beatrix

In Buurtcentrum de Beatrix vind je alle dagen activiteiten. Voor alle leeftijden is er van alles te ontdekken en te ondernemen. Er zijn allerlei sociale activiteiten in het buurtcentrum, bijvoorbeeld een buurtlunch of in de huiskamer kun je een kopje koffiedrinken. Daarnaast zijn er allerlei creatieve, sportieve of recreatieve activiteiten. Denk aan yoga, meer bewegen voor ouderen, zumba, barre flow, schilderen, tekenen, toneel, musical, dans, muziek, klaverjassen en darten. Alle activiteiten die in Buurtcentrum Beatrix worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

 

Wil je zelf iets organiseren en heb je daar hulp bij nodig? Vraag dan ondersteuning bij de sociaal beheerder van De Beatrix.

Je bent van harte welkom in Buurtcentrum Beatrix. 

 

Activiteiten in Buurtcentrum Beatrix

Alle activiteiten die in Buurtcentrum Zuilen worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

Activiteitenoverzicht Buurthuis Beatrix

Contactgegevens

Buurtcentrum Beatrix
Prinses Beatrixlaan 2
3554JK Utrecht
noordwest@dock.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Buurtcentrum Beatrix

Ruimte huren in Utrecht?

Wil je graag een ruimte huren in Utrecht? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kun je melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kun je bellen naar 06-42 627622.