In de accommodatie Weide Wereld in Vleuterweide vindt u ook het gelijknamige buurtcentrum.
Hier worden diverse leuke activiteiten georganiseerd en kunt u altijd terecht voor een kopje koffie, een drankje of een praatje. Je vindt er onder andere een koffieochtend, de wereldkeuken en nog veel meer.

Mist u een activiteit in het buurtcentrum? Laat dit weten aan de sociaal beheerders. Zij kijken graag of ze dit voor de wijk kunnen organiseren. Hij of zij kan u informeren en instructies geven over voor sleutelbeheer zodat u zelf toegang krijgt tot het buurtcentrum.

De Weide Wereld wordt beheerd door een samenwerking van de Wereldraad (in oprichting), de gemeente Utrecht en sociaal beheerder Ank van Engelen.

Openingstijden
Maandag tot vrijdag 9:00 – 23:00 uur
zaterdag 9:00 – 15:00 uur
Zondag 9:00 – 16:00 uur

Activiteitenoverzicht : Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten die in de Weide Wereld plaatsvinden, van een musicalschool tot taallessen.

Ruimte huren
Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kunt u melden bij facilitairgebied1@utrecht.nl. Bij calamiteiten kunt u (ook buiten kantooruren) bellen naar 06 42 62 76 22.