Millinxparkhuis

Huis van de Wijk (charlois)

Wijkgebouw Milinxparkhuis is een Huis van de Wijk in Charlois. Bewoners en vrijwilligers kunnen hier allerlei activiteiten volgen en organiseren. Heeft u een leuk idee voor een activiteit, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt aanpakken? Loop eens binnen voor een kopje koffie om te kijken wat u kunt betekenen voor de wijk.

Ruimte voor bewoners in Charlois
Bewoners die een activiteit voor de buurt organiseren kunnen bij DOCK gratis een ruimte krijgen. Voorwaarde is dat de activiteit gratis toegankelijk is voor andere bewoners en dat u geen subsidie krijgt voor uw activiteit. Heeft u een idee voor een activiteit, maar nog vragen over de beste aanpak? Onze participatiemakelaars kunnen u helpen met het organiseren van een activiteit.

Open deuren in eigen tijd
Heeft u buiten de vaste openingstijden ruimte nodig voor de organisatie van uw activiteiten? Dan is het mogelijk om een sleutelcontract te krijgen. Vrijwilligers en stagiaires van de opleiding Facilitair Management ondersteunen het beheer.

Ruimteverhuur voor particulieren, stichtingen en bedrijven
Bent u op zoek naar ruimte voor uw vergadering of een cursus, dan kunt u een ruimte huren bij één van onze Huizen van de Wijk. We beschikken over ruimtes geschikt voor alle doeleinden en van 5 tot 300 personen. Neem contact op met de afdeling wijkgebouwen voor de mogelijkheden.

Vast huren van kantoorruimte
Bent u op zoek naar kantoorruimte in Charlois? In het wijkgebouw van DOCK Charlois is het voor instellingen mogelijk om zich te vestigen. Neem voor meer informatie contact op met DOCK Charlois, afdeling Wijkgebouwen.

Het Millinxparkhuis ligt in het hart van de Tarwewijk. U kunt er dagelijks binnenlopen voor een kopje koffie, informatie over activiteiten of gewoon voor een praatje.
Het Millinxparkhuis is dagelijks open tussen 09.00 en 17.00 uur.

millinx

Locatiegegevens

Millinxstraat 69
3081 PE Rotterdam
Tel: 010 – 727 16 66

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden