Afscheidsreceptie Jongerencentrum de Clutch

16-03-2017

Na een periode van 26 jaar gaat het jongerencentrum de Clutch sluiten. De activiteiten lopen door bij bij speeltuin Wittenburg, in Huis van de Buurt de Witte Boei, en in “de Zuidpool”, het gebouw naast de Alan Turingschool.

Medewerkers van het jongerencentrum organiseren op vrijdag 7 april een afscheidsreceptie met een hapje en een drankje in de Clutch, Tweede Leeghwaterstraat 5b, van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Iedereen is welkom (zeg het voort).

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden