DOCK

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag samen met jou en andere wijkpartners. Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In verband met de maatregelen om het coronavirus niet verder te verspreiden zijn alle buurtcentra en speeltuinen gesloten. Wel blijven onze sociaal makelaars en sociaal beheerders bereikbaar voor het ondersteunen van bewoners, netwerken en buurtinitiatieven. Binnen enkele dagen vind je hier hun contactgegevens.  

Samen met Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU) houden wij de website www.nizu.nl/corona bij. Utrechters en hulpverleners vinden daardoor makkelijk het aanbod aan informele ondersteuning zoals boodschappenhulp en telefonisch contact.  


DOCK Utrecht is bereikbaar via:

Telefoonnummer: 088 8555126 
E-mail: Utrecht@dock.nl 

Wat doet DOCK in mijn buurt?

Erop thuis!

Sociaal makelaars hebben veel digitaal contact met leerkrachten, ouders en kinderen. Ouders geven aan dat er online heel veel is, maar hoe en waar vind je die informatie? Dus zetten sociaal makelaars het aanbod van schoolwerk, bewegen tot creativiteit voor jullie op een rij. Bekijk hier alle links.